Voor 23:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (NL en BE)

Lingerie for You levert direct uit voorraad. Besteld op werkdagen voor 23:00 uur? Wij kunnen uw bestelling dezelfde dag nog verzenden. Bestellingen tot 21:00 uur worden verzonden voor het vaste tarief van € 4,50 (incl. btw). Indien u kiest voor verzending tot 23:00 uur, wordt er voor de bestellingen die verzonden worden tussen 21:00 en 23:00 een toeslag berekend van € 1,00 (incl. btw) per pakket.

Levertijden Nederland

De levertijd is binnen 24 uur.

Levertijden België

De levertijd voor België is normaal gesproken binnen 24 uur, voor bepaalde gebieden in Wallonië kan het 48-uurs levering zijn.

Uw pakket online volgen

We houden u graag op de hoogte van de status van uw bestelling. Wij leveren op verschillende momenten statusupdates.

U ontvangt een e-mail:

  • Op het moment dat u de bestelling plaatst ontvangt u een orderbevestiging
  • Mocht de bestelling niet voorradig zijn
  • Als de bestelling is verzonden (track&trace code)

Discrete verzending

Levering alleen op het door u opgegeven adres (niet bij de buren).

Uw order wordt verstuurd naar het door u opgegeven adres. Mocht er op het moment van bezorgen niemand thuis zijn, dan wordt uw order niet bij de buren afgeleverd (dit geldt alleen voor Nederland). De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag de bestelling opnieuw aanbieden. Indien ook bij de tweede bezorgpoging het pakket niet afgeleverd kan worden, krijgt de ontvanger een notificatie waarmee de bestelling afgehaald kan worden op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor. Bij verzending via DHL, Bpost of FedEx worden er twee bezorgpogingen gedaan, waarna contact opgenomen kan worden met de bezorgdienst